O

NAMA

PROIZVODNJA ZA PRIVATNE ROBNE MARKE

Specijalizovani smo za proizvodnju proizvoda za čišćenje (sunšeri, sunšer krpe, abrazivne krpe, višenamenske krpe, mopovi, kofe, metle, četke...) za privatne robne i trgovačke marke. Svoje proizvode izvozimo  u zemlje zapadne i istočne Evrope.

U našoj fabrici u Beogradu,  na mašinama poslednje generacije, obavlja se kompletan proizvodni proces na jednom mestu - od razvoja sopstvenih alata i dizajna proizvoda,  preko proizvodnje sve do sklapanja i pakovanja gotovih proizvoda. 

 

U  proizvodnji plastičnih proizvoda (kofe, metle, četke, lopatice, mopovi) razvijamo sopstvene alate (kalupe) i klijentima pružamo punu tehničku podršku u razvoju njihovih vlastitih proizvoda. 

PARTNERSTVO

U Intercleanu nastojimo da sa klijentima, dobavljačima i saradnicima gradimo partnerski odnos, zasnovan na profesionalizmu, uzajamnom poverenju, razmeni znanja i iskustava. Naš cilj nisu samo zadovoljni kupci, već strateški partneri u planiranju i poslovanju.

Interclean fabrika
Interclean factory

KONTAKTIRAJTE NAS

Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja u vezi našeg asortimana i asistenciju u kreiranju porudžbine. Možete nas kontaktirati telefonom, elektronskom poštom ili popunite formular i ubrzo ćemo vam se obratiti. Radujemo se budućoj saradnji! 

ADRESA

Majora Zorana Radosavljevića 360B

11273 Batajnica, Beograd

Srbija

TELEFON

EMAIL

© 2020 by Interclean. Sva prava zadržana.

TEHNIČKA PODRŠKA

Naš tim je spreman da proizvod prilagodi vašim individualnim zahtevima. Pozovite nas za sva tehnička pitanja.