PRIVATNE

ROBNE MARKE

INTERCLEAN

VAŠ POUZDAN PARTNER

Interclean sarađuje sa renomiranim trgovačkim lancima i privatnim robnim markama širom Evrope. 

 

Za potrebe naših klijenata, vršimo brendiranje i pakovanje proizvoda u private robne marke. 

 

Privatna robna marka potrošačima garantuje kvalitet i vrednost više, a distributerima donosi diferencijaciju, jačanje imidža, veću lojalnosti kupaca i reference. 

 

Interclean  pruža svu potrebnu podršku za brendiranje proizvoda -  od aplikacije logotipa na proizvode do originalne ambalaže, sve prema specifikaciji klijenta.

INDIVIDUALIZACIJA PROIZVODA

Interclean je odgovoran saradnik u svakom vaše projektu razvoja i plasmana privatnih robnih marki.  Promene su sastavni deo svakodnevnog života - kontinuirano tragamo za naprednijim opcijama i unapređenjima, testiramo nove proizvode i nova funkcionalna rešenja. 

Visok nivo fleksibilnosti u proizvodnji omogućava nam ponudu svakog pojedinačnog proizvoda u više različitih modela, boja i ambalaže, a prema vašoj specifikaciji. Naš posvećen tim, resursi i ekspertiza su vam na raspolaganju u svakom trenutku.

KONTAKTIRAJTE NAS

Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja u vezi našeg asortimana i asistenciju u kreiranju porudžbine. Možete nas kontaktirati telefonom, elektronskom poštom ili popunite formular i ubrzo ćemo vam se obratiti. Radujemo se budućoj saradnji! 

ADRESA

Majora Zorana Radosavljevića 360B

11273 Batajnica, Beograd

Srbija

TELEFON

EMAIL

© 2020 by Interclean. Sva prava zadržana.

TEHNIČKA PODRŠKA

Naš tim je spreman da proizvod prilagodi vašim individualnim zahtevima. Pozovite nas za sva tehnička pitanja.