TOP PONUDA

ZA VAŠ 

PRIVATE

LABEL

ASORTIMAN

PROIZVODIMO ZA

35

PRIVATNIH MARKI (PL)

U PONUDI IMAMO

540

SKU-ova

POKRIVAMO

20

ZEMALJA

blue mop copy.png

Šta možemo da uradimo za vas

Dizajniramo, proizvodimo, pakujemo i brendiramo asortiman proizvoda za čišćenje za vaš private label, prema specifikaciji i individualnim karakteristikama vašeg brenda.  

DIZAJN PROIZVODA

MODELOVANJE I PROTOTIP

PROIZVODNJA U NAŠOJ FABRICI

PRIVATE LABEL

PAKOVANJE I BRENDIRANJE

Neka naše iskustvo bude vaš oslonac

Više od dve decenije iskustva u proizvodnji proizvoda za čišćenje garantuje bogato iskustvo, znanje i ekspertizu u proizvodnji proizvoda koji će odgovarati vašim individualnim zahtevima i zahtevima vašeg brenda.

Kvalitet je naš prioritet

Zbog toga što se naši klijenti oslanjaju na našu sposobnost da konzistentno isporučujemo proizvode visokog kvaliteta u zadatim rokovima, naučili smo koliko je važno da sve stvari radimo dobro. Ovo se oslikava u našem procesu kontrole kvaliteta i brizi o detaljima.

interClean

vaš partner

Nastojimo da sa klijentima,dobavljačima i saradnicima gradimo partnerski odnos zasnovan na profesionalizmu, poverenju, razmeni znanja i iskustava. Naš cilj nisu samo zadovoljni kupci, već partneri u planiranju i poslovanju.

Učinimo našu planetu srećnijom!

ECO- FRIENDLY PROIZVODI

Dozvolite svojim kupcima da naprave ekološki izbor! Naš asortiman ekoloških proizvoda uključuje sobne i dvorišne drvene metle kao i metle od recikliranog materijala, krpe proizvedene od biorazgradivih materijala i sunđere sa abrazivima od razgradivih i recikliranih materijala.

stripe_za_sajt_edited.jpg
 

LATEST NEWS

KONTAKTIRAJTE NAS

Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja u vezi našeg asortimana i asistenciju u kreiranju porudžbine. Možete nas kontaktirati telefonom, elektronskom poštom ili popunite formular i ubrzo ćemo vam se obratiti. Radujemo se budućoj saradnji! 

ADRESA

Majora Zorana Radosavljevića 360B

11273 Batajnica, Beograd

Srbija

TELEFON

EMAIL

© 2020 by Interclean. Sva prava zadržana.

TEHNIČKA PODRŠKA

Naš tim je spreman da proizvod prilagodi vašim individualnim zahtevima. Pozovite nas za sva tehnička pitanja.