top of page

TOP PONUDA

ZA VAŠ 

PRIVATE

LABEL

ASORTIMAN

PROIZVODIMO ZA

35

PRIVATNIH MARKI (PL)

U PONUDI IMAMO

540

SKU-ova

POKRIVAMO

20

ZEMALJA

blue mop copy.png

Šta možemo da uradimo za vas

Dizajniramo, proizvodimo, pakujemo i brendiramo asortiman proizvoda za čišćenje za vaš private label, prema specifikaciji i individualnim karakteristikama vašeg brenda.  

DIZAJN PROIZVODA

MODELOVANJE I PROTOTIP

PROIZVODNJA U NAŠOJ FABRICI

PRIVATE LABEL

PAKOVANJE I BRENDIRANJE

Neka naše iskustvo bude vaš oslonac

Više od 25 godina proizvodnje garantuje bogato iskustvo, znanje i ekspertizu u realizaciji proizvoda za čišćenje koji će odgovarati vašim individualnim zahtevima i zahtevima vašeg brenda.

Kvalitet je naš prioritet

Zbog toga što se naši klijenti oslanjaju na našu sposobnost da konzistentno isporučujemo proizvode visokog kvaliteta u zadatim rokovima, naučili smo koliko je važno da sve stvari radimo dobro. Ovo se oslikava u našem procesu kontrole kvaliteta i brizi o detaljima.

interClean

vaš partner

Nastojimo da sa klijentima, dobavljačima i saradnicima gradimo partnerski odnos zasnovan na profesionalizmu, poverenju, razmeni znanja i iskustava.

Naš cilj nisu samo zadovoljni kupci, već partneri u planiranju i poslovanju.

Učinimo našu planetu srećnijom!

ECO- FRIENDLY PROIZVODI

Dozvolite svojim kupcima da naprave ekološki izbor! Naš asortiman ekoloških proizvoda uključuje sobne i dvorišne drvene metle kao i metle od recikliranog materijala, krpe proizvedene od biorazgradivih materijala i sunđere sa abrazivima od razgradivih i recikliranih materijala.

stripe_za_sajt_edited.jpg

NEW PRODUCTS

Contact Us
bottom of page